ЕДНО ВЪЛУВАЩО ПРИКЛЮЧЕНИ ВИ ОЧАКВА

Summer Scriptwriting Base е учебно преживяване, уникална комбинация от лятнa академия, творческо приключение и ритрийт сред природата. Участниците придобиват знания и умения в различните аспекти на творческото писане: как да създават завладяващи герои, как да изграждат пленителни художествени светове и как да използват различни елементи, за да грабнат и задържат вниманието на читателя или зрителя. Участниците се гмуркат надълбоко във вълнуващи и съвременни форми като интерактивни и имерсивни сценарии, дизайн на игри и преживявания, дизайн на приключения и ролеви игри на живо.

 

 

 

 

ТЕМАТА

“Тайните на планината” ще бъде темата на нашето приключение тази година, като ще се потопим дълбоко в жанровете трилър и мистерия. Тези жанрове ни карат да затаим дъх и ни държат под вълнуващо напрежение и потопени в историята. Те често изследват по-дълбоки теми, което провокира размисъл и ни обогатява. Трилърите и мистериите често изискват от читателите или зрителите да мислят критично и да решават загадки и по този начин стимулира интелектуалното ни развитие. Те също така предоставят отличен начин да избягаме от стреса на ежедневието, отвеждайки ни често в завладяващи непознати светове. Присъединете се в нашето пътешествие в търсене на тайните на планината!

 

 

 

 

 

СИНДИКАТЪТ

Вашите ментори в това приключение ще бъде международен екип от умели и опитни водачи:

David Bassuk
Dimitar Uzunov

СПЪТНИЦИ

Ваши спътници в това приключение ще бъдат креативни умове от цял свят. Summer Scriptwriting Base дава разтърсваща доза креативен заряд и е трансформиращо преживяване от учене, творене и споделяне. Преживяването е създадено специално за съвременните създатели на творческо съдържание: писатели, сценаристи, дизайнери на игри и преживявания, хора на театъра и киното, мултимедийни артисти и всичи други, които се смятат за творчески личности.

 

 

 

 

ПЪТУВАНЕ КЪМ ТАЙНИТЕ НА ПЛАНИНАТА

Summer Scriptwriting Base ще се проведе в планинското село Долен. Смятано за едно от най-красивите села в България, Долен е разположено дълбоко в Родопите. То е известно със старите си традиционни къщи, спечелили му статут на Национален архитектурен резерват. Родопите са сред най-непокътнатите райони в България и са изпълнени със спиращи дъха гледки. Според легендата планината е била дом на митологичния музикант Орфей. Неотдавна традиционното пеене от Долен бе обявено от ЮНЕСКО за нематериално културно наследство на човечеството.

 

 

 

 

КАК ДА СЕ включите в ПРИКЛЮЧЕНИЕТО?

За да участвате в това вълнуващо пътешествие, моля попълнете формата за кандидатстване. Тъй като приемаме на ротационен принцип и броят на участниците е ограничен до двадесет, препоръчваме да кандидатствате възможно най-рано.